Reizen kan weer! De wereld is weer bijna helemaal vrij begaanbaar, vliegtuigen gaan weer naar alle windstreken en grenzen zijn weer geopend. Je kunt dus nu je ultieme reis gaan plannen. Wil je een rondreis maken door Azië, hiken in Australië, alle landen in Zuid Amerika verkennen? Het kan allemaal! Je kunt het nu weer net zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Bij Worldexperts hebben ze de expertise om, samen met jou, de reis te boeken waar jij altijd van hebt gedroomd.

Een stedentrip is altijd een goed idee

Wanneer je interesse hebt in cultuur en andere manieren van leven, dan is een stedentrip de beste manier om je daarin onder te dompelen. Al in een paar dagen leer je de stad kennen en weet je precies hoe je van A naar B moet komen. Dat kan natuurlijk op de fiets of wandelend, maar veel steden hebben een perfect metrosysteem. Denk dan, bijvoorbeeld, aan Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Wil je liever boven de grond reizen en zo veel mogelijk van de stad ervaren? Dan kan dat ook. Iedere grote stad in en buiten Europa heeft op z’n minst een bus van waaruit je de hele stad kunt bekijken.

Het eten is in iedere stad weer heel anders. Al zul je bijna overal de grote ketens wel vinden. Ga voor een uitdaging en eet en drink tijdens zo’n stedentrip alleen lokale gerechten en dranken!

Of maak eens een cruise!

Een cruise over een rivier lijkt misschien een reis voor oude mensen, maar dat is eigenlijk een misvatting. Tijdens zo’n cruise reis je, met een grote boot, over water van de ene naar de andere plek. Je krijgt de mogelijkheid om stadjes te bezichtigen waar je nog nooit van had gehoord en je ontdekt achter iedere bocht in de rivier weer een ander schitterend uitzicht. Een cruise is de perfecte manier van reizen voor als je wel veel wilt zien, maar daar zelf niet voor in de auto of het vliegtuig wilt stappen.

Ga op avontuur in Afrika!

Lukt het je om een paar weken tot zelfs een maand thuis de boel de boel te laten? Dan is het een aanrader om een reis door Afrika te maken. Kies voor Zuid Afrika wanneer je, onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids, een jeepsafari wilt beleven. Misschien zie je de Grote Vijf wel! Ook andere landen in Afrika zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. Denk dan, bijvoorbeeld, aan Gambia. Dit land is, op het gebied van toerisme, sterk in opkomst.

Weet je nog niet wat je wilt?

Bekijk de website en sta versteld van alle mogelijkheden. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten vakanties, maar ook nog eens uit heel veel landen. Bijna alles is mogelijk. Wil je eens rustig lezen over wat er allemaal kan? Download dan de Reisbrochure 2022. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen